Kundeservice tlf. 86 76 07 77
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  Langærmede t-shirts

  Filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  En langærmet T-shirt til garderoben

  Hos Axel har vi et stort udvalg af langærmede T-shirts og poloer til herrer. I de lidt køligere måneder, der præger størstedelen af det danske år, er langærmede et hit til mænd. Man kan sagtens være både elegant, stilfuld og cool i denne type påklædning. Her på siden finder du inspiration til den lidt lunere garderobe. Prøv eksempelvis en rullekrave, en polo eller en helt basis bluse til at have under en blazer eller lignende. Farver og mønstre spænder bredt, men vi stiler altid efter det stilrene og klassiske look, når vi køber ind til vores forretninger.

  Langærmet polo til den stilfulde herre

  Poloer har altid været et hit til den stilfulde mand, og man finder ikke mange herregarderober i dag, der ikke indeholder mindst én af slagsen. Hos Axel finder du et godt udvalg af de langærmede poloer, der er gode til at lune i de kolde måneder. Poloen kan både bruges i fritiden, når der skal slappes af, på golfbanen, hvor man vil være praktisk eller på jobbet, hvor man gerne vil præsentere sig fra sin bedste side. Mulighederne er mange, og her på siden finder du inspiration til dit næste køb af langærmet polo.

  Stort udvalg fra cool brands

  En langærmet T-shirt må siges at være et must-have i mandegarderoben, og her på siden har vi et udvalg af disse fra mange forskellige cool brands. Vi forhandler blandt andet det eksklusive mærke Tiger Of Sweden, det anerkendte mærke Lacoste og ikke mindst Moncler, der er kendte for deres udsøgte kvalitet, når det kommer til herrebeklædning. Hver enkelt brand har deres særlige kendetegn, og her på siden kan du således finde langærmet beklædning i uld, bomuld, viskose og så videre. På den måde gør vi det nemt for dig at finde din favorit i dag.

  Køb en langærmet T-shirt online

  Der er intet så behageligt som en langærmet T-shirt eller polo, og her på siden har du muligheden for at bestille online uden at skulle røre en finger. Når du handler hos Axel leverer vi til døren inden for 1-3 dage, så du ikke skal vente længe på dine varer. Vi sender tilmed gratis til dig, hvis du blot bestiller for over 300 kr. Vi forstår at mange ikke har tid eller mulighed for at komme ud i vores fysiske butikker, og derfor vil vi gerne gøre det nemt og bekvemt at handle online. Velkommen til shopping hos Axel.

  På axel.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer.

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig AXEL's nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår