Kundeservice tlf. 86 76 07 77
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  Handsker

  Filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Handsker til vinterens komme!

  Handsker er uundværlige i de kolde måneder, og det er lige meget, om du har en bil eller skal op på cyklen. De er simpelthen nødvendige for, at fingrene ikke ender med at falde af. I takt med at de kolde måneder nærmer sig, og temperaturen falder, da stiger udvalget af lækre kvalitets handsker på Axel. Flere af de førende internationale modehuse bidrager til det lækre udvalg af læderhandsker til mænd, der sætter pris på fremragende kvalitet. Vi har nemlig et stort udvalg af kvalitets handsker i enestående læderkvalitet. Sortimentet hos Axel indbefatter blandt andet mønstrede strikvanter og lækre skindhandsker. Alle er de fra førende modebrands som Paul Smith og Tiger og Sweden - bare tag for dig!

  Varm fingrene med et par vanter

  Vi fyre kender det sikkert alle sammen. Dagene bliver frygteligt korte og bladende er ikke længere grønne eller hænger på træerne. Jo, det er rigtigt. Efteråret og vinteren nærmere sig med hastige skridt, og det betyder koldere temperaturer. Den bedste måde du kan være forberedt på, er ved at investere i et par kvalitets vanter, som du kan købe lige her i vores webshop. Det er nemlig den helt rigtig accessory, når det kommer til at være dækket ind mod kolde dage, hvor man enten skal op på cyklen eller ud til en kold bil. Vi hos Axel vil nemlig sørge for, at du er klædt bedst på til at møde vinteren i fuld vigør. Selvfølgelig er deres primære funktion at holde dine hænder varme, men et par vanter må også gerne være smarte!

  Føl dig smart med læderhandsker i god kvalitet

  Det handler selvfølgelig ikke kun om at holde varmen - du må gerne se smart og moderigtig ud på samme tid. Derfor er det ikke kun kvaliteten, der er helt i top, når du køber et par læderhandsker hos os. Vi har samlet en masse forskellige modeller, da der simpelthen ikke er grænser for, hvordan netop dine handsker kan se ud. Designere som Hestra, Paul Smith og Hugo har sørget for, at vi kan tilbyde dig et fantastisk udvalg af læderhandsker, og vi kan simpelthen ikke få nok af hverken kvalitet eller design. Er du lige så vilde med dem som os? Så skynd dig at finde pengepungen frem og få købt et par, så du kan gå vinterens kolde måneder i møde med stil og - ikke mindst - varme fingre.

  Køb handsker og vanter online hos Axel.dk

  Hos Axel får du kvalitets produkter i fantastisk kvalitet fra førende modehuse i verden. Vi tilbyder den bedste service fra et veluddannet og kompetent personale, der står klar i bu-tikkerne og ved telefonerne, hvis du har brug for gode råd og tips om den nuværende mode. Kom forbi og se bl.a. vores udvalg af accessories og tøj til rigtig gode priser. Du får kun det bedste, når du handler hos os.

  På axel.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer.

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig AXEL's nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår