Kundeservice tlf. 86 76 07 77
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  Halstørklæder og tørklæder

  Filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Halstørklæder til mænd - den bedste accessory

  Tørklæder er en betydelig accessory, hvis funktion ikke blot er at holde kulden ude. Når det gælder styling af og finish til dit outfit, kan et lækkert halstørklæde nemlig være den helt afgørende faktor i bestræbelserne på at opnå den perfekte stil. Og der findes mange måder at svinge klædet rundt om halsen - og hvordan du gør det, er sådan set ikke sagen vedkommende! Så længe du retter ryggen, kan du slippe afsted med det hele. Tørklæder er et must have i enhver mandegarderobe, og vi hos Axel gør derfor en dyd ud af altid at kunne tilbyde vores kunder det bedste af det bedste inden for tørklæder. Med mærker som f.eks. Lanvin, Paul Smith og Dsquared2 kan du være sikker på at finde et tørklæde i den absolut bedste metervare.

  Køb ’charmekluden’ hos Axel - tørklæder med stil

  Om de lækre metervarer bindes tight rundt om halsen eller svinges let en gang eller et par gange, det bestemmer du helt selv, men charmekluden er kommet for at blive! Så du kan lige så godt nu investere i et godt halstørklæde, både til kolde dage, ’ondt-i-halsen-men-vil-være-smart’-dage og ikke mindst bare dage, hvor outfittet kræver en klud rundt om halsen. Det kan samtidig være rigtig svært at undvære, når de koldere vinterdage kommer nærmere. Desværre har alle jakker ikke en høj krave, som kan holde din hals varm. Heldigvis kan du få tørklæder i bunkevis af designs, materialer, længder og ikke mindst farver, så har du en flot, klassisk frakke, der lige mangler det sidste touch, er det helt sikkert sådan et, du skal have.

  Hold dig varm og vær med på moden med tørklæder

  Det gode ved tørklæder er, at du kan holde dig varm OG være med på moden på en og samme tid. Der er ingen begrænsninger for hvad for en slags, du kan have på - det er kun dig selv, der sætter grænsen. Det gode ved tørklæder er, at man kan bruge dem som ac-cessories hele året rundt! Uanset om det er varmt eller koldt, er det næsten altid smart lige at smide et om halsen eller over skulderen for at tilføje det ekstra touch til ens stil. Det er også super praktisk, hvis du kan mærke en begyndende halsbetændelse. Her er det rart at kunne dække halsen til for kold luft, så du ikke risikerer at blive alt for syg. Tjek vores lækre kvalitetstørklæder ud og se, om der måske kunne være et for dig.

  Køb kvalitets halstørklæde online hos Axel.dk

  Hos Axel gør vi alt for at have det bedste udvalg af lækkert kvalitetstøj og accessories, så du har muligheden for at udvælge det sæt tøj, der kan gøre din dag bedre. Hos os finder du tøj fra designere, der er kendt over hele verden, og det er tøj af en fantastisk kvalitet. Kig lidt videre i vores webshop efter flotte tørklæder eller kom forbi en af vores forhandlere og se, om der måske er et, der passer godt til din jakke eller frakke.

  På axel.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer.

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig AXEL's nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår