September Staff Pick:

Nikolai fra Axel Aarhus har udvalgt sit musthave sæt
Staff Pick - Outfit Inspiration
Billede tekst - billede tekst

Hvem er Nikolai lige?

Hvis du har været forbi AXEL Aarhus, så har du næsten garanteret stødt på Nikolai. Nikolai er med hans gode humør og snakkesalige sind Axel’s nørd med sin store interesse for de styles og tendenser, der er ”in” i modeverden. Han er AXEL Aarhus’ Made2Measure mand og sørger for, at du kommer i mål med din Made2Measure drømme. Nikolai har været igennem de nye styles for AW20 og har valgt et outfit til September’s ”Staff Pick”.

Nikolai's stil kort fortalt:

Nikolai’s egen stil bærer oftest præg af et mix mellem street-wear og work-wear, da han foretrækker tøj, der har praktiske elementer over sig, og som giver ham et alsidigt udtryk. Nikolai’s stil er primært casual, men hans outfits giver ham mulighed for at gå fra casual til dressed-up med få ændringer i hans garderobe.

EN KORT INTRO TIL HANS VALGTE OUTFIT

Staff Pick - Outfit Inspiration
Billede tekst - billede tekst

02. PRINTET T-SHIRT

En printet t-shirt giver et sporty look, som for mig, både kan sammensættes med et jakkesæt, der bryder det formelle i blazeren, eller sammen med et par jeans, hvor du får et basic sæt med et twist. Kenzo har her lavet et box-print t-shirt, som for mig giver associationer til et abstrakt maleri, men samtidig er relativ basic. Jordfarverne i printet passer rigtig godt ind til efterårets generelle farver, og eksempelvis et rigtig godt match med overshirten.

AXEL-forside-u34-spot5_sweatshirt.jpg
Billede tekst - billede tekst

Fasciani lædersko og jeans fra Closed - klassisk elegance og ypperligt håndværk

Alberto Fasciani er verdenskendt for mesterligt skohåndværk. Disse Chukka sko i brunt ruskinds-kalvelædder rammer en perfekt note mellem klassisk elegance og hverdagsbehov. Materialet giver en eksklusiv wibe, mens den tydelige tråd ved sålen giver skoen et mere casual look. Den eksklusive gummisål har indbyggede naturlige fibre, der giver en maximal komfort og non-slip evne på våde overflader.

De brune sko går rigtig godt til de mørkeblå jeans fra Closed.