September Staff Pick:

Nikolai fra Axel Aarhus har udvalgt sit musthave sæt
Staff Pick - Outfit Inspiration
Billede tekst - billede tekst

Hvem er Nikolai lige?

Hvis du har været forbi AXEL Aarhus, så har du næsten garanteret stødt på Nikolai. Nikolai er med hans gode humør og snakkesalige sind Axel’s nørd med sin store interesse for de styles og tendenser, der er ”in” i modeverden. Han er AXEL Aarhus’ Made2Measure mand og sørger for, at du kommer i mål med din Made2Measure drømme. Nikolai har været igennem de nye styles for AW20 og har valgt et outfit til September’s ”Staff Pick”.

Nikolai's stil kort fortalt:

Nikolai’s egen stil bærer oftest præg af et mix mellem street-wear og work-wear, da han foretrækker tøj, der har praktiske elementer over sig, og som giver ham et alsidigt udtryk. Nikolai’s stil er primært casual, men hans outfits giver ham mulighed for at gå fra casual til dressed-up med få ændringer i hans garderobe.

EN KORT INTRO TIL HANS VALGTE OUTFIT

Staff Pick - Outfit Inspiration
Billede tekst - billede tekst

”Vi går lige så stille efteråret i møde, og jeg har fundet nogle styles, der tager udgangspunkt i min egen stil og årstiden. Min stil er et mix af sporty casual og work/utility, hvilket passer godt til efterårets lunefulde vejr. De styles jeg har valgt er et mix mellem work-wear relaterede styles som overshirten fra Dsquared2, de unwashed jeans fra Closed og Chukka ruskindssko fra Alberto Fasciani. Derudover får vi et let mix af den sporty t-shirt fra Kenzo, og den meget lette og praktiske dunjakke fra Herno. Enjoy! ”

Staff Pick - Outfit Inspiration
Billede tekst - billede tekst

01. OVERSHIRT

Overshirt er efterhånden for mig en essentiel del af en mands garderobe. Det er et objekt, der kan erstatte mange roller eller kombineres med mange outfits. En overshirt kan erstatte en blazer, fungere som overgangsjakke og til work-wear outfits. Med sin tunge metervare, uldne fibre og ternede mønster har Dsquared2 skabt en overshirt, der giver associationer til en klassisk skovmandsskjorte.

Staff Pick - Outfit Inspiration
Billede tekst - billede tekst

02. PRINTET T-SHIRT

En printet t-shirt giver et sporty look, som for mig, både kan sammensættes med et jakkesæt, der bryder det formelle i blazeren, eller sammen med et par jeans, hvor du får et basic sæt med et twist. Kenzo har her lavet et box-print t-shirt, som for mig giver associationer til et abstrakt maleri, men samtidig er relativ basic. Jordfarverne i printet passer rigtig godt ind til efterårets generelle farver, og eksempelvis et rigtig godt match med overshirten.

Staff Pick - Outfit Inspiration
Billede tekst - billede tekst

03. LANG DUNJAKKE

Dunjakker kommer i mange udformning, men har ofte det tilfældes, at de giver rigtig god varme. De kommer ofte i en kort sporty udgaver inspireret fra skisporten, men jeg har valgt en Herno jakke i en mere dresset frakke-udgaver. Herno er kendt for at lave tidløse jakker og med denne Herno Laminar, som betyder at jakken har en række teknologiske evner: Den er vandafvisende, gore-tech vindafvisende, nem at ånde og vejr meget lidt. Jeg er vild med denne jakke for det er en tidløs jakke, der har en række funktionelle kvaliteter.

Staff Pick - Outfit Inspiration
Billede tekst - billede tekst

04. RUSKINDSSKO

Et par sko i ruskind giver en balance mellem en formel lædersko og en casual sko til hverdagen. Roskindssko kommer i mange varianter: både som sko og støvler, hvor fællesnævneren er, at de kan bruges året rundt og styles med både casual jeans og jakkesætsbukser. Jeg har valgt et par brune Alberto Fasciani Chukkas i ruskinds-kalvelæder. Med Alberto Fasciani’s sublime håndværk udstråler skoen kvalitet, mens gummisålen og den tydelige tråd hvide tråd giver skoen et casual look. Det er en sko der er perfekt til overgangen mellem sommer og vinter, men kan bæres året rundt.

Staff Pick - Outfit Inspiration
Billede tekst - billede tekst

05. DEN UNWASHED JEANS

En uvasket jeans giver et stilsikkert look, som du både kan bruge til en blazer og skjorte eller måske til en fed overshirt, og som samtidig kan bruges til mere eller mindre alle typer farver. Closed har leveret en flot uvasket jeans her til efteråret, der med dobbelttråd giver en god dynamik i den blå farve. Uvaskede jeans får et individuelt præg og personliggjort over tid igennem din daglige brug og vask.