Voices from the street

AXEL-brandspot-vfts-image.jpg
AXEL-brandspot-vfts-logo.jpg
  • 0 Varer fundet

Voices From The Street – Det nye sort inden for sneakers

VFTS er et helt nyt konceptbrand, der stammer fra Italien, og som er blevet grundlagt af sneaker-designer, Marco Simonetti, og fodtøjsentreprenør Ronny Bigioni. De to mænd, bag det nye brand, deler en fælles passion for innovation samt en fælles interesse i den street kultur, der træder mere og mere frem over hele verden. Det er ud fra netop deres passion og interesse, at de har valgt at starte VFTS og skabt første kollektion af sneakers. De har formået at skabe nogle ultra fede sneakers, med masser af stil og et urban look, som både kan bruges på gaden og kontoret.

Brandet, der viser urban street style, når det er allerbedst

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hos Axel allerede er fan af det nystiftede VFTS. Vi er ikke i tvivl om, at de får slået sig godt fast på markedet på trods af, at der generelt er høj konkurrence. Deres første kollektion er skabt ud fra inspiration fra gaden. De har ladet sig inspirere af forskellige italienske unge, der sætter pris på at bruge deres tid på at køre ræs rundt i gaderne. Det er det, de holder af, og det der gør dem glad. VFTS har skabt sneakers, som allerede er i høj kurs hos rigtig mange rundt omkring i verden. Skal du også have fat i et par? Så se udvalget online hos Axel.dk.

Gaden har længe efterspurgt netop det, som VFTS leverer

Som brandnavnet meget fint beskriver, så tager de udgangspunkt i stemmer fra gaden. De har lyttet til, hvad de har efterspurgt, og gjort et imponerende stykke arbejde. Nu er de klar til at vise verden deres sneakers. VFTS sneakers er skarpe, slanke og har et meget rent udtryk. De marmorede såler giver et ekstra cool look der, sammen med den bløde kant, flerlagsoverdel og ruskind, giver dig et par sko, som ikke blot er vildt skarpe og smarte, men som også sidder behageligt og godt på dine fødder.

Find de helt nye sneakers fra Voices From The Street hos Axel.dk

I deres første kollektion har VFTS valgt at sende fire farver på markedet, og vi har selvfølgelig alle fire modeller online her på siden. De fire farver gør, at der findes noget til enhver smag, og de kan derfor også bruges i enhver anledning. Du finder VFTS sneakers i farverne hvid, orange, sort og hybrid, og de matcher med garanti størstedelen af din garderobe. Vil du have et par nye sneakers, der er udviklet ud fra konceptet om at give oplevelsen af nogle pæne sko, der samtidig er inspireret af gaden? Så går du absolut ikke galt i byen med et par sneakers fra Voices From The Street.