Versace Collection

  • 0 Varer fundet

Versace – Grundlagt i Milano

Milano er en af de mest kendte modebyer i verden, og det er her de største designhuse opstår. I 1978 blev Versace grundlagt, og de er nu et af de førende internationale design modehuse. Brandet afspejler kvalitet og modernisme og er et symbol på den italienske luksusstil over hele verden. Versace Collection bliver designet, produceret, distribueret og solgt af forhandlere, der lever op til Versace Collections niveau. Brandet er ikke kun et tøjmærke, men det er en del af en livsstil. Brandet designer mode- og livstilsprodukter som tøj, smykker, tilbehør, ure og dufte, og alle produkterne har det velkendte logo. Ud over alle former for produkter er der også bygget hoteller, som giver den komplette Versace-oplevelse.

Udvalg over hele verden

Koncernen bag Versace distribuerer sine produkter gennem et stort netværk over hele verden, som består af 200 butikker i de største byer og over 1500 grossister over hele verden. Kollektionerne, der kommer fra brandet, er kendt gennem de gennemgående designs, som er stærke med fede motiver, men som stadig appellerer til både mænd og kvinder over hele verden. Brandet er især gode til at skabe nyt tøj af høj kvalitet, som vedligeholder deres position i modeverden. Fordi brandet er kendt for den gode italienske kvalitet, vender man ofte tilbage til deres produkter. Det er let at kombinere de fede produkter fra brandet med dine enkelte jeans for at skabe et fedt look.

Donatella Versace – stolt leder bag Versace Collection

Nævner man Donatella Versace i modeverden ved alle, hvem der er tale om. Hun er den kunstneriske leder hos Versace og har været det siden 1997. Hun er en kvinde, der har og har haft en stor indflydelse på, at brandet er kommet godt ind i det 21. århundrede, når vi kigger på modeverden. Hun er med til at skabe de smarte og moderne looks af tøjet. Som en bonus blev det første Versace-hotel åbnet i 2000, og det giver rejsende fra hele verden mulighed for at få et indblik i den eksklusive og komplette Versace-livsstil. Efterfølgende er der åbnet flere hoteller, og nu er der kommet et nyt i Dubai og i Kina, og alle hotellerne tiltrækker rejsene fra hele verden.

Altid stort udvalg hos Axel

Som et af verdens førende designhuse er Versace Collection af højeste kvalitet, og vi er stolte af at kunne forhandle brandet hos Axel.dk. Så hvis du går og leder efter en ny fed Versace Collection T-shirt eller en ny trøje, kan du med fordel tjekke udvalget ud. Lige meget hvad du kigger efter hos Axel, får du med garanti et eksklusivt udvalg af smart tøj fra verdens førende modehuse. Vi holder hele tiden øje med modeverdens tendenser, så vi har opdateret vores udvalg. Mangler du hjælp, så skal du ikke holde dig tilbage. Spørg vores dygtige personale, som kan hjælpe dig både i butikken og online.