Superga

  • 0 Varer fundet

Superga - sko, der skiller sig ud fra mængden

Selvom der ikke er mange, der tænker forfærdeligt meget over det, kan sko stadigvæk være det allervigtigste finish i dit outfit. Det er nemlig dem, der er med til at fuldende dit look. Er det måske tid til at skifte dine sko i garderoben ud, eller vil du bare gerne have et par mere? Så skal du helt sikkert kigge lidt nærmere på Superga. Det er nemlig et brand, hvis sko du bare altid kan hoppe i uanset, om du skal ud og gå en lang tur eller bare vil se fantastisk godt ud. Designerne bag Superga ville gerne give det italienerne muligheden for at have et par kvalitetssko, som de kunne iføre sig, når de havde lyst. Siden dengang er Superga nået super langt, og du kan nu købe deres sko over hele verden og lige her i vores webshop hos Axel.

Lune, rene og fashionable sko - Superga sko

Du behøver ikke kigge længe efter et par sko i vores webshop. Når du først har set vores udvalg af Superga sko, vil du helt sikkert være solgt. Det er vi i hvert fald. Dette er et par sko, der passer ind i næsten alles garderobe og hverdag. De kan nemlig både bruges i skole, på arbejde, på lange gåture og til fest alt efter hvilken stil, man har. Du skal ikke gøre andet end at finde den farve, der passer bedst til din personlige smag blandt det væld af farver, som skoene kan fås i. Det er heller ikke svært at kende Superga sko, da de fås i nogle letgenkendelige designs med deres logo på ydersiden af skoen syet fast ved siden af snørebåndene.

Superga sneakers - grundlagt i 1911

Deres fabrik blev grundlagt i 1911 af Walter Marting, hvilket gør skoproducenten mere end 100 gammel. Den blev grundlagt i Turin, som er en italiensk by, og det hele startede med den første ikoniske tennissko ved navn Classic Superga 2750, som i Italien etablerede sig selv som folkets sko. I dag kan du findes flere styles og typer af Superga sneakers og sko, da brandet har vokset sig større og større siden deres spæde begyndelse. Så leder du efter et par nye sko til samlingen? Så tag et kig på vores udvalg lige her i webshoppen. Der er masser af forskellige styles alt efter, hvad der passer til din personlige smag.

Lækkert udseende og detaljer i fokus - Superga sko

Det er ikke kun designerne bag brandet, der får lov til at være med til at kreere de forskellige sko. Der har skam også være kendte med til at lægge en hånd på de flotte Superga sko. Mary-Kate og Ashley har blandt andet været kreative meddirektører i USA, og de er ikke de eneste. Der har været flere designere gennem tiden, som har sat deres præg på et par sko.

Køb sko og sneakers fra Superga online hos Axel.dk

Axel er en af de få modetøjsbutikker i Danmark, der kan tilbyde et eksklusivt udvalg af designertøj til mænd fra førende modemærker fra hele verden. Vi sætter en ære i at yde en personlig service og klæde stilbevidste mænd på. Kig lidt videre i vores webshop efter disse flotte sko eller kom forbi en af vores butikker.