Rue de Verneuil

  • 0 Varer fundet

Rue de Verneuil accessories til eksklusive mænd

Er du til luksuriøse accessories med deres helt eget og unikke look, så brug lidt tid på at lære dette brand at kende. Rue de Verneuil er et fransk brand, som blev grundlagt af Vince Ribat i 2014. Han startede med en baggrund indenfor indendørs arkitektur, og han har altid været meget passioneret for verdens forskellige former for luksusbagage. Derfor startede han Rue de Verneuil, og navnet står for ikke mindre end adressen på hans parisiske studie, som er det sted, hvorfra han lancerede hans linje af accessories og tasker. Vi hos Axel er vilde med deres lækre accessories, og de helt rigtige kan pifte dit outfit op, så du roligt kan træde uden for døren uanset, hvad du har på. Du finder et udvalg af deres produkter lige her i shoppen.

Karakteriseret af elegance - Rue de Verneuil accessories

Når du ser de forskellige accessories fra dette brand, vil du måske ikke tænke over det til at starte med, men selve designet på dem kommer faktisk af en form for ikke-konform elegance med inspiration fra både arkitektur og mode. At designet har en ikke-konform elegance vil sige, at det ikke skal se ud som flertallet af accessories, og dette er en super fed detalje. På den måde får Rue de Verneuil accessories deres helt egen, unikke udstråling. Rue de Verneuil accessories tilbyder bl.a. lækre tasker i flotte farver, som er designede med en blanding af både legesyge og raffinement in mente. Så tøv ikke et sekund, hvis du overvejer at købe nogle Rue de Verneuil accessories!

Tøm lommerne og fyld din egen Rue de Verneuil taske

Der findes ikke noget værre, end når man har lommerne proppet med ting og sager, så det ender med, at bukserne hænger helt nede omkring knæene på en (næsten da). I stedet for at fylde lommerne, så køb en Rue de Verneuil taske! Der findes ikke noget mere tjekket og smart end en mand, der har styr på sin taskemode. Desuden kan du med en Rue de Verneuil både være praktisk og smart på én gang, da tasken passer til ethvert outfit med sit flotte og elegante design. Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilken stil man er mest vild med, og derfor tilbyder vi dig tasker fra dette brand, for det er helt sikkert en stil, som alle vil falde for - det er bare at finde pengepungen frem!

Køb Rue de Verneuil tasker online hos Axel.dk

Med et udvalg af elegant modetøj til herrer fra førende modebrands i hele verden kan du med ro i sindet shoppe løs hos Axel. Vi går ikke på kompromis med stil, luksus og ypperlig kvalitet og især ikke, når det kommer til herretøj og -accessories. Se blandt andet vores udvalg af de flotte Rue de Verneuil tasker, der med deres design og kvalitet helt sikkert vil tænde dit shoppegen. Med en taske fra dette brand får du uden tvivl en moderigtig oppakning. Kig lidt videre i vores webshop efter dette luksuriøse brands produkter eller kig forbi en af vores butikker for mere inspiration eller gode råd fra vores dygtige personale.