Premiata

  • 0 Varer fundet

Premiata – når gode traditioner møder innovation

Bag det italienske, storsælgende brand Premiata står flere generationer af Mazza familien, der igennem mange år har båret en rød tråd med sig, som går igen i alle deres produkter og kollektioner. Den røde tråd indebærer fire nøgleord, nemlig historie, erfaring, dedikation og research. Deres ambition har lige fra dag ét været ønsket om at skabe noget unikt, hvilket er lykkedes dem i hvert eneste design. Opskriften herpå må i høj grad tilskrives Premiatas evne til at kombinere deres ædle traditioner inden for godt og solidt håndværk med innovation og modet til at turde prøve nyt og skille sig ud. Det er en kunst, der for mange designervirksomheder er svær at balancere, men som til fulde er lykkedes for den italienske designerperle og som har givet dem deres store, verdensomspændende succes og anerkendelse.

Sko og sneakers fra Premiata

Premiata er overalt kendt for deres spændende og trendsættende skodesigns, der rummer alt lige fra klassiske, tidløse sko og støvler til frække, moderne sneakers. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er høj, materialevalget luksuriøst og komforten i topklasse. Deres designs spænder bredt, hvorfor deres målgruppe også er tilsvarende stor og varierende. Ligeledes betyder det, at de samme Premiata sko, takket være designet, kan bruges til både jeans og habitbukser, til en dag på jobbet og en aften i byen. Designet er nemlig på én gang både tidløst, simpelt, råt og frækt. Den store komfort, der gør sig gældende for alle skotyper, bevirker desuden, at dine fødder vil elske at få lov til at gå rundt i fodtøj fra den italienske, succesfulde designervirksomhed.

Premiata designer sneakers og sko til enhver stil

Premiata henvender sig primært til dig, der ønsker fodtøj af høj kvalitet håndlavet af eksklusive og slidstærke materiale samt en god komfort og et lækkert design – kort sagt til dig, der ikke vil gå på kompromis med noget. Når dette er sagt, så veksler deres designs meget, hvorfor deres kollektioner også rummer alt fra den klassiske herresko i skind eller læder til de mere trendy og sporty sneakers. På den måde er der god garanti for, at uanset, hvad du søger, så finder du det blandt udvalget fra Premiata. Her hos Axel.dk sørger vi naturligvis for, at du kan finde et udsøgt og håndplukket udvalg af de allerstørste trends fra det italienske succesbrand. Skulle du mod forventning ikke finde, hvad du søger, er du velkommen til at kontakte os for råd, hjælp og vejledning.