Pierre Balmain

Pierre Balmain
Pierre Balmain
  • 0 Varer fundet

Pierre Balmain – Elegant fransk design siden 1945

I Frankrig ligger et historisk fransk hus, der igennem tiden har formået at bibeholde dets unikke position inden for modeverdenen. Modehuset har igennem årerne været trendsættende, og mange andre brands i hele verden ser ofte mod netop dette brand for inspiration og reference. Der er ingen tvivl om, at de fleste af os kender til Pierre Balmain, og mange har formentlig også set et piece fra én af de mange kollektioner ude i verden. Alle emmer af fransk stil og finesse, og ethvert item fra Balmain er yderst eftertragtet, netop fordi det er indbegrebet af stil og modebevidsthed.

Brandet, der har forholdt sig tro mod deres fortid

Efter anden verdenskrig og efter at Pierre Balmain havde arbejdet som assistent for den franske designer Lucien Lelong, besluttede han sig for at starte sit eget brand i efteråret 1945. Hans karriere startede med hans signatur stil kaldet ’Jolie Madame’, som var en klar kontrast til det, man i Frankrig var vant til. Stilen fra Balmain havde fokus på at omfavne det feminine meget mere. På trods af at det startede i det kvindelige, så har Balmain i den grad også fået fodfæste på markedet for modebevidste mænd. Du finder et bredt udvalg af de forskellige items online hos Axel.dk.

Balmain er fransk couture, som er populært på verdensplan

Modehuset i Paris er ulig mange andre modehuse. Hvor mange af dem har vendt ryggen til deres fortid, har de valgt at forblive tro mod fortiden og udvikle sig ud fra denne. Modehuset har igen og igen udviklet kollektioner, der får alle til at dåne, og de fortsætter med at udvikle og forny sig i takt med modeverdenens udvikling. Tøj fra Balmain vil klæde enhver modebevidst mand, det skal der ikke herske nogen tvivl om. Det er alt lige fra deres helt klassiske og stilrene Balmain jeans til cool jakker med et råt look.

Pierre Balmain til mænd – Få en moderne og karismatisk stil

Lige gyldig hvilken stil du har, så finder du med garanti et piece fra det moderigtige brand, der passer til netop dig. Skal du forkæle dig selv lidt ekstra, så skal du uden tvivl investere i Pierre Balmain. Det er tøj, der sidder perfekt på din krop og som udstråler så meget stil og modebevidsthed, at alle omkring dig ikke vil være i tvivl om, at du ved præcis, hvad mode er. Alle produkter er fremstillet i de fineste materialer og er prydet med forskellige unikke detaljer, der gør de forskellige items helt deres egen. Hos Axel.dk finder du jeans, jakker, m.m., og vi vil gerne garantere dig, at du kan finde noget til din stil. Gå på udkig rundt på siden og find dit næste Balmain produkt – det vil du sjældent fortryde.