NN07

  • 0 Varer fundet

Dedikeret helt ned til detaljen

NN07 er dedikeret til det perfekte fit, det unikke håndværk og udviklingen af unikke detaljer. Netop derfor vil brandet aldrig følge mængden, men i stedet gå egne veje og søge nye udfordringer. For NN.07 er udfordringer, store idéer og en stærk personlighed vigtig - ikke mindst gør de sig umage med at åbne verdens grænser - de har hele verden som legeplads.

NN.07 tøj er essensen af god kvalitet. Mærket er dedikeret til aldrig at være gennemsnitlig og elsker folk, der tør at være anderledes – og som gør det med stil. NN.07 laver bukser, skjorter og sweatshirts, som du vil bære hver dag og som bare bliver bedre og bedre, jo mere du går i det. Brandet har derfor også fokus på hver en detalje, den perfekte pasform, da de har besluttet at skabe tøj, der kan holde i lang tid, da folkene bag ikke kan lide at smide væk.

NN07 står for "no nationality" og begyndte som navnet også forskriver i 2007. Brandet har ingen fordomme eller begrænsninger og ved, at vi alle er forskellige - de dedikerer sig til hele verden ved at skyde look-books rundt i hele verden. Sidst har de været i Argentina, brandet har skudt i the streets of Paris, the swedish countryside, the restaurants of New York og i Rusland og Tokyo - sidst i Islands golde natur - og som de selv skriver fortsætter historien og passionen for "no nationality". De svenske drenge og gode venner Viktor og Ulrik fik idéen til NN07 ved at ville sprede deres personlige stil ud til alle personligheder, der ønskede en unik stil; en stil, der ikke handlede om trends og hvad, der ville sælge – Enten kan du lide deres tøj, eller så kan du ikke! Længere er den ikke.