Nialaya

Nialaya
Nialaya

Nialaya Jewelry er et Los Angeles baseret designer smykkefirma med danske rødder. Nialaya er grundlagt af Vejle-fødte Jannik Olander i 2009 og har netop fejret 10-års jubilæum. Alle Nialayas smykker er "Handmade in Hollywood" i samme bygning som flagship butikken på Melrose Avenue.

Historien bag Nialaya starter dog i Indien, hvor Jannik møder en lokal Shaman, der råder ham til at forfølge hans drømme og ikke kun fokusere på penge. Dette bliver startskuddet til Nialaya, der derfor også er opkaldt efter manden, som ændrede Janniks perspektiv på livet. Brandets smykker er et resultat af inspirationer og sanseindtryk, som Jannik får på rejser rundt i verden.

I dag 10 år senere er firmaet i rivende udvikling og udgiver en ny kollektion to gange om året, der indeholder både armbånd, halskæder og ringe. Nialaya har høstet stor anerkendelse hos modeelskere i ind- og udland, samtidig med at brandets kundebase tæller et væld af verdenskendte stjerner – herunder David Beckham, Kendall Jenner, Kanye West, Alesso, P. Diddy, Madonna, Paris Hilton, Justin Bieber og mange andre.

Vi har et assorteret udvalg af smykker fra Nialaya i vores butikker i Aarhus og København.

 

  • 0 Varer fundet