Mulo

  • 0 Varer fundet

Mulo espadrillos til herrer

Er du på udkig efter et par behagelige sko, er det helt sikkert et par espadrillos, du skal tage et kig på. De er super smarte, og så er de designet til sommervarmen, så dine fødder kan ånde. Dette kan være meget praktisk, når først den danske sommer sætter ind med sine høje temperaturer. De er også praktiske, hvis du har planer om at tage på ferie og mangler et par sommersko at tage med. De er nemme at træde i, da der ingen snørebånd er, og så har de en lækker sål, så du sagtens kan gå lange ture i dem ved stranden eller i byen på sightseeing. Der findes ikke noget værre end at have varme og svedige fødder, og slet ikke når lugten begynder at komme. Så er det rart at have et par espadrillos.

Få den perfekte sommersko med hjælp fra Mulo

Mulo havde en helt klar vision, og det var at lave den perfekte sommersko. Det hele startede med et par almindelige espadrillos, som grundlæggeren ejede, og de kunne simpelthen ikke klare Londons skiftende klima. De blev slidte, udtrådte og kedelige. Derfor besluttede han sig for, efter at have krydset Atlanterhavet, hvor endnu et par sko bukkede under, at skabe et par sko, der kunne klare at blive gået med i stride strømme, og som samtidig blev slidte men formåede at bevare det originale og charmerende udseende. På den måde blev Mulo skabt, som begyndte at dekonstruere de gamle espadrillos og producere dem på ny i de bedste materialer med hjælp fra specialister, der tilpasser hvert produkt til dine fødder.

Bløde såler og lækkert design - Mulo espadrillos

Med disse skos bløde såler får du næsten ikke en bedre sko til sommerens gåture ved stranden eller i byerne. Deres sål gør, at de er utrolig behagelige at gå i, da de former sig efter dine trædepuder på foden og sikrer dermed, at du ikke får ondt. Desuden er udseendet på skoene også super praktisk, da du finder alle mulige forskellige designs og har dermed rig mulighed for at matche dem med både jeans, badebukser og shorts. Der er ikke det, du ikke kan sætte sammen med et par Mulo espadrillos. Deres design giver resten af dit outfit et afslappet, elegant og stilet look, så du føler dig bedre tilpas med skoene på. Vi hos Axel vil klart anbefale dig at købe et par Mulo espadrillos til de varme sommerdage.

Køb et par espadrillos fra Mulo hos Axel.dk

Vi er en af de få modetøjsbutikker i Danmark, der kan tilbyde et eksklusivt udvalg af designertøj til mænd fra førende modehuse i verden. Vi gør alt for at have fingeren på pulsen konstant, så du er sikret det mest opdaterede udvalg af lækkert tøj. Mænd, der ikke går på kompromis med god stil, luksus og ypperlig kvalitet, er stilbevidste mænd, og dette er helt sikkert det rette sted for dem! Et mærke, der uden tvivl har sat sit præg på den internatio-nale modescene, er Mulo, som med deres sko er utrolig populære. Køb deres sko her og få et udsøgt produkt til de kommende danske sommerdage.