MDK

  • 0 Varer fundet

Forførende og sofistikerede designs fra MDK

En stor passion for mode, tekstiler og design er dét, der kendetegner MDK og ikke mindst den danske, talentfulde designer Stine Christa Engel Busk, som er kvinden bag det storsælgende danske tøjmærke, som også går under navnet Munderingskompagniet. Hun startede det op på egen hånd i 2005 med ønsket om at skabe forførende designs med stor funktionalitet, hvilket tydeligt er lykkedes. I dag leverer MDK læderjakker, skindjakker, undertøj og meget mere til adskillige lande i Europa. Inspirationen er hentet fra den Skandinaviske natur og livet udendørs, hvilket er kommet til udtryk i et sofistikeret og sexet design, der samtidig rummer en stor funktionalitet og frihed til bevægelse. Det er enkelt, luksuriøst og med sans for detaljen, der adskiller dette mærke fra alle de ordinære, og som har skabt en succes, der kun ser ud til at vokse de næste mange år. MDK er derfor ideelt til dig, der ikke ønsker en helt almindelige læderjakke, men som går efter det ekstraordinære – både når det gælder design, kvalitet og funktionalitet.

Munderingskompagniet er din garanti for eksklusiv kvalitet

Den dedikerede tilgang til tekstilerne, som karakteriserer MDK, ses tydeligt i det eminente materialevalg, der primært begrænses til eksklusiv cashmere, italiensk læder, vasket lammeskind og merino uld. Kun det allerbedste er godt nok. Valget af netop disse materialer samt arbejdet med dem giver til sammen et unikt resultat, som ikke bare kommer til udtryk i designet, men allermest i funktionaliteten, komforten og kvaliteten. MDK læderjakker og skindjakker er designet til det danske vejr, og de udfordringer det til tider kan byde på. Derfor er bevægelsesfriheden stor uden pasformen og det rå look ødelægges. Farvevalget holdes hovedsageligt i stilfulde nuancer af grå, sort og brun, hvorfor Munderingskompagniet kan klæde dig råt og forførende på til hverdag, på arbejde eller til fest.

Stort udvalg af MDK online

På denne side har vi samlet et formidabelt udvalg af nogle af de bedst sælgende læderjakker og produkter fra Munderingskompagniet. Vi har med stor omhu håndplukket de allerbedste og lækreste styles, så du kan blive klædt stilfuldt på i det danske vejr hele året rundt med MDK jakker. Det sofistikerede design, de lækre materialer og elegante farver gør jakkerne ideel udenover en blazer om efteråret og henover t-shirten til de kølige sommeraftener. Vi forsøger løbende at udvide vores udvalg i takt med, at der sendes nye kollektioner på gaden, så du altid kan få fingrene i de allernyeste trends.