Mauro Grifoni

  • 0 Varer fundet

Mauro Grifoni

Mauro Grifonis kollektioner må siges at repræsentere italiensk perfektion! Brandet søger konstant efter det unikke og kærligheden for det traditionelle håndværk. Dette krydres med moderne inputs og nutidig sensibilitet. Historien om italiensk perfektion begyndte i 90’ernes Italien med en kollektion af skjorter. Siden da har virksomheden haft vokseværk og designer i dag kollektion efter kollektion med perfektionisme som hovedingrediens. Mauro Grifoni henvender sig til den kræsne mand, der kan lide at holde sig opdateret på modefronten. Brandet er allerede blevet taget rigtig godt imod af mænd fra hele verden. Her hos Axel er vi også vilde med dette italienske designerbrand, der har hang til luksus og kvalitet. Find dine favoritter hos Axel i dag!

Italiensk passion hos Mauro Grifoni

Hos dette italienske brand begyndte det hele med passion. Passion for design og godt håndværk. I 1992 satte en gruppe unge italienske kreative mennesker sig sammen og blev enige om at føre deres passion for godt håndværk og design ud i livet. De tre var Mauro Grifoni, Ilaria Sesso og Andrea Breda. Det blev til deres livs eventyr, og det er det stadig den dag i dag. Mauro Grifoni repræsenterer en cool, afslappet og klassisk italiensk stil, som mange har taget til sig – både mænd, kvinder og børn. På Axel.dk kan du holde dig opdateret med de nyeste styles til mænd. Vi udvælger de bedste styles fra hver kollektion, som du kan købe både i butikken og her på vores webshop.

Mauro Grifoni jeans med perfekt fit

Jeans er et must-have i en hver mands garderobe i dag. Mange mænd stiller med rette høje krav til deres jeans. Mauro Grifoni designer jeans i absolut top kvalitet, der henvender sig til den kræsne mand. Brandet har et evigt fokus på ægte italiensk håndværk, og gammel tradition mikses med moderne og nutidige trends. På den måde holder deres design langt bedre end hurtige og aftagende trends. Når der designes jeans hos Mauro Grifoni lægges der stor vægt på at udvælge de helt rette materialer. Jeans blev oprindeligt brugt af comboys, der havde brug for god holdbarhed og kvalitet, når det galt påklædning. Jeans fra dette brand overholder samme principper. Nøje udvalgte kvalitetsmaterialer giver en god holdbarhed og gør deres jeans til en rigtig god investering.

Mauro Grifoni bukser online

Mauro Grifoni er essensen af den metropolitanske garderobe. Hvert stykke tøj er ikonisk og italiensk på den ikke-synlige måde. Kollektionerne er forfinede og langt fra de smarte og hurtigt aftagende trends. Bukser, T-shirts, trøjer og skjorter fra dette brand er produceret i de bedste materialer og syet af de bedste skræddere. Der spares ikke på detaljerne, men samtidig er tøj fra Mauro Grifoni ikke larmende og krævende. Her er der plads til selv at fortolke og lege med de forskellige styles, så man opnår det udtryk, som man bedst kan lide. Klik rundt på denne side for at finde dine yndlings-items fra dette cool brand i dag. Når du køber for over 300 kr. får du gratis fragt. Velkommen til shopping hos Axel!