Les Benjamins

  • 0 Varer fundet

Les Benjamins

Cool statements, provokerende prints og lækre materialer. Disse tre ting kendetegner brandet Les Benjamins, der er kendt for at producere luksuriøs sportswear til både herrer og damer. Her på siden kan du nu få fat i de bedste styles fra dette spændende brand, der allerede har fanget mange modeentusiasters interesse. Les Benjamins designer alt fra super lækre sweatpants til T-shirts og sweatshirts med og uden print. Deres styles er legesyge og udfordrende samtidig med, at der er bevaret en respekt for tradition og ikke mindst for solidt håndværk. Netop godt håndværk er en af grundstenene for dette brand, der frem for alt leverer kvalitetsprodukter til den kræsne mand, der ved, hvad han vil have.

Sportswear og T-shirts fra Les Benjamins

Dette luksuriøse brand er især kendt for at lave super cool sportswear, der kan bruges i hverdagen for et afslappet og anderledes look. Virksomheden Les Benjamins blev startet i Tyrkiet af en ung fyr ved navn Bunymin Aydin i 2011. Hans vision var at skabe et brand, der repræsenterede intellektuelle værdier, og som samtidig skulle have en fræk og udfordrende attitude. Dette kommer især til udtryk på statement T-shirts fra Les Benjamins, hvor der ofte ses samfundskritiske og aktuelle billeder, der skildrer virkelighedens problematikker. På den måde kan man med disse designs udstråle sin interesse i det omgivende samfund og de tendenser der er, men man kan også bare nyde de cool små kunstværker, der præger tøjet.

Les Benjamins sweatshirt

Hver sæson griber dette progressive og samfundskritiske brand ud efter begivenheder og emner, der rør sig i hele verden. Dette inspirerer til nye spændende kollektioner af både sweatshirts, sweatpants, T-shirts og andet sportswear. Les Benjamins’ designs er præget af futuriske og spændende detaljer, der gør hver eneste kollektion helt speciel. Valg af materialer er ikke op til tilfældighederne hos dette progressive tyrkiske brand. De bruger nemlig kun de bedste kvaliteter, når der skal udvælges stof til nye kollektioner. Deres tøj skal kunne holde til at blive båret og brugt, og det er ikke noget, som man skal passe på, og som man skal være forsigtig i. Tøjet skal nemlig afspejle den aktive og progressive stil, som dette brand står for.

Køb Les Benjamins T-shirt online

Hos Axel.dk er vi glade for at kunne præsentere dig for de nyeste styles fra Les Benjamins hver sæson. Her finder du nogle af de bedste tilbud i byen, og du kan erhverve dig en cool statement T-shirt for ganske rimelige penge. Når du køber tøj fra Les Benjamins er det mere end et stykke tøj. Det er et helt lille kunstværk, der har sin egen historie og betydning. Det er mere, end hvad man kan sige om så meget andet tøj, og derfor er dette mærke noget helt specielt for os her hos Axel. Klik rundt i vores udvalg af T-shirts, bukser, sweatshirts og meget mere fra spændende og udfordrende Les Benjamins i dag. Husk, at vi sender dine varer uden omkostninger, når du bestiller for mere end 300 kr. på vores webshop. Velkommen til shopping på Axel.dk!