Lacoste

  • 0 Varer fundet

Lacoste til den stilrene mand

Gennem tiden har Lacoste formået at skabe kollektion efter kollektion til både kvinder, mænd og børn, og de er ikke færdige endnu. Deres kollektion til mænd er blevet finpudset siden 1930’erne for at skabe fornyelse, samtidig med de bevarer samme design og budskab. Tilbage i 30’erne blev den først polo-T-shirt lanceret, og siden dengang har tøjet fra Lacoste været utrolig kendt for at være stilfuldt og samtidig behageligt. Deres stil og design er tidløst og kan kombineres med alt. Er du en aktiv og sporty person, kan du med succes overføre dette til din daglige stil. Alle deres produkter oser af sporty elegance kombineret med et lækkert og muntert design. Se dem her hos Axel.dk.

Kombiner sport og mode med Lacoste polo

Det er uden tvivl en tidløs stil, der skinner igennem hos Lacoste. De er kendt i hele verden for det lille logo af en krokodille samt for det mere cool og sporty udtryk. De har som et succesfuldt brand formået at kombinere sportens elegante og flotte udtryk med moden, som vi kender den i dag. En Lacoste polo giver dig muligheden for at kombinere dit tøj på kryds og tværs, og du kan samtidig iføre dig tøjet uanset anledning. Det er stadigvæk et stilrent look, du ikke finder mange andre steder. Brug din Lacoste polo sammen med et par smarte shorts til hverdagens program eller tag den på sammen med et par flotte jeans til weekendens fest. Uanset hvad vil den give dig et smart casual look med et eksklusivt touch.

Nyd god kvalitet og stil med en Lacoste skjorte

Dette er uden tvivl et mærke, hvis tøj har et elegant og unikt særpræg. Det kan kombineres med alt lige fra hverdagstøj til festtøj uden at miste det unikke touch, som gør tøjet til noget helt særligt. Står du for eksempel og skal til konfirmation her til foråret og mangler en luksuriøs og elegant skjorte? Så skal du tage og kigge lidt nærmere her. Vi kan tilbyde dig en smart og elegant Lacoste skjorte, der helt sikkert vil pifte dit outfit op og gøre det mere eksklusivt. Med en Lacoste skjorte har du mulighed for at udstråle lidt af din personlighed gennem din beklædning, og den kan bruges i mange år, da mærkets tidløse farver går igen fra sæson til sæson - og går dermed aldrig af mode. Hos Axel ser vi dette som en kæmpe fordel, når man køber skjorter, da moden skifter konstant - men med en Lacoste skjorte vil du altid være med på tidens trends.

Køb luksuriøst tøj fra Lacoste online hos Axel.dk

Hos Axel kan vi tilbyde dig et eksklusivt udvalg af designertøj til mænd fra førende modehuse, og vi kan samtidig garantere dig stile lige fra det klassiske og minimalistiske til high end fashion. Udforsk vores brede udvalg af Lacoste online eller kom forbi en af vores mange butikker og prøv tøjet på. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig om sæsonens nyeste trends. Vi ses!