John Henric

  • 0 Varer fundet

John Henric

Klassisk og tidsløs elegance er nøgleord hos modevirksomheden John Henric. De designer tøj til manden, der har selvtillid nok til at klæde sig sofistikeret og samtidig anderledes og fashionabelt. Dette brand har sin spidskompetence i at ny fortolke gamle klassikere og skabe fantastisk lækker mode til den fashion-interesserede mand. Mange mænd i både Europa og USA har taget rigtig godt imod brandet og har tøj fra dette luksuriøse og anderledes brand hængende i skabet. Her på Axel.dk kan du få fingrene i skøn mode fra John Henric. Vi opdaterer hele tiden udvalget med de nyeste styles fra dette brands kollektioner. Klik rundt for at finde dine favoritter i dag!

John Henric slips til den kræsne mand

John Henric er et svensk brand, der designer tøj med sans for skandinavisk stil og klasse. På en og samme tid er deres kollektioner traditionelle og pæne men stadig legesyge med diverse fine detaljer, der giver et ekstra touch. Især John Henric slips og butterflies kan give noget ekstra til et business såvel som et hverdags-outfit. Dette svenske brand mener, at det bliver meget lettere som mand at kommunikere, netværke og navigere i både arbejdslivet og i privatlivet, når man er klædt på. På den måde føler man sig vel tilpas og fyldt med selvtillid. Når tøjet sidder lige i skabet, bliver det en leg at føre sig frem, som den man er!

John Henric butterfly med detaljer

Dette luksuriøse brand inspireres af det traditionelle, og giver det et twist med fine detaljer og skønne farver. Med en butterfly fra John Henric kan man peppe et hvert outfit op – selv når man ikke aner, hvad man skal have på. En ellers standart hvid skjorte kan hurtigt få nyt liv med en farverig og elegant butterfly, hvis man skal til fest eksempelvis. Når det kommer til fremstilling af tøj hos John Henric, bliver der ikke gået på kompromis med noget. Her udvælges kun de allerbedste materialer og disse sys med traditionelt skrædderhåndværk. Hos dette svenske mærke får man kun det bedste, og man kan stole på, at kvaliteten er helt i top!

John Henric – skønheden i det simple

Hos John Henric hyldes skønheden i det simple. Man behøver ikke altid at klæde sig i farver og sprælske designs for at skille sig ud i mængden. Selv helt små detaljer kan være det, der sætter prikken over i’et. Selv noget så simpelt som et lommetørklæde til jakkelommen kan give det ekstra, der gør et look fuldendt. Hos John Henric mener man, at det er vigtigt at følge sine drømme og leve fuldt ud. De har et mantra der lyder ”go get it”, hvilket henviser til, at hvis der er noget man gerne vil, så skal man gøre det og føre det ud i livet. Man skal ikke bare vente til tingene kommer til én. Hos Axel.dk er vi helt med på denne tilgang til livet, og vi er glade for at kunne præsentere dig for en masse lækre styles i fremtiden her på siden!