J.Lindeberg

  • 0 Varer fundet

J. Lindeberg

Er du til eksklusiv, moderne og funktionel mode? Så er du kommet til det rette sted. På denne side finder du vores udvalg af tøj fra skandinaviske J. Lindeberg. Deres tøj henvender sig til den kræsne mand, der både vil se godt ud, men som samtidig går op i at tøjet er funktionelt og ikke mindst behageligt at have på. Tøjet fra dette brand er multifunktionelt, hvilket betyder, at det kan bruges i rigtig mange sammenhænge – både på job, i fritiden og ikke mindst også til specielle anledninger. Man skal kunne se godt ud samtidig med, at man føler sig afslappet og vel tilpas. J. Lindeberg byder her velkommen til en verden af eksklusivt design! J. Lindeberg jakke i skandinavisk design.

Det skandinaviske brand blev startet i 1996 med kontorer i både Stockholm og New York. Den afslappede og lidt rå skandinaviske stil blandes med storbyens elegance og klasse, hvilket forenes og bliver til skønne designs. Netop dette kan nok betegnes som en af kilderne til succes for denne fremadstormende virksomhed. Og mændene har allerede taget særdeles godt imod! En absolut favorit fra dette brand må være en J. Lindeberg jakke. Deres jakker kombinerer på en skøn måde funktionalitet og elegance og kan således både bruges både på vej på arbejde eller på en fridag i naturen. En J. Lindeberg jakke er syet i de absolut bedste materialer og kan både holde vind og vejr ude samtidig med at være elegant. Skjorter til den moderne mand fra J. Lindeberg Den moderne mand er aktiv og travl, og det har denne svenske virksomhed taget hensyn til i deres kollektioner af tøj til herrer. En skjorte kan vel næsten betegnes som en uundværlig del af en mands garderobe i dag. J. Lindeberg skjorter fås i flere forskellige pasforme og i forskellige farver. Fælles for alle styles er, at de er lavet i utrolig lækre og ikke mindst stærke materialer, der er behagelige at have på, og som giver plads til bevægelse. J. Lindeberg skjorter er bestemt ikke til at komme udenom.

På Axel.dk udvælger vi de lækreste styles fra hver kollektion, som du kan få fat i her på siden og blive godt klædt på. J. Lindeberg tilbud hos Axel.dk Brandets indehaver Johan Lindeberg var oprindeligt designer hos Diesel, men fik en idé om at skabe et brand, der kunne udfylde et hulrum i markedet for mandemode. Efter en motorcykeltur rundt i Europa var visioner og et nyt brand skabt. I dag har brandet mindst lige så meget fart på, og fashionable mennesker som Brad Pitt, Aston Kutcher og Bono er alle set bære tøj fra J. Lindeberg. Hos Axel.dk giver vi dig de bedste tilbud på J. Lindeberg tøj, så du også kan få fat i de lækre styles fra dette brand. Vi mener at shopping lige så godt kan gøres hjemme fra sofaen, uden at dette skal betyde en højere pris. Derfor sender vi også dine varer gratis, når du bestiller for over 300 kr. Velkommen til shopping på Axel.dk!