Hugo

  • 0 Varer fundet

HUGO – Hugo Boss

På Axel.dk forhandler vi flere af Hugo Boss sub-brands herunder HUGO, der er repræsentant for en progressiv og eksklusiv linje af tøj til den kræsne og modebevidste mand. Brandet er kendetegnet ved en overlegen kvalitet, der gennemsyrer alle deres kollektioner og styles. Netop derfor henvender denne tyske designvirksomhed sig til rigtig mange mænd verden over, der ved hvad de vil have, og som ikke vil gå på kompromis, når det kommer til eksklusiv mode. Brandet er en af vor tids mest succesrige modehuse – både til mænd og kvinder, og hver sæson præsenterer de det mode-elskende folk for nye og spændende kollektioner med lækre styles. Dem kan du nu få fat i her på webshoppen Axel.dk.

Stort udvalg af HUGO skjorter

Det succesrige modehus blev grundlagt i år 1923 i byen Metzingen i Tyskland, og blev allerede helt fra start rigtig godt modtaget i modeindustrien. Den tyske kompromisløshed og sans for kvalitet er stadig gældende i virksomheden og kan nok betegnes som deres største kilde til succes. En tilbagevendende og populær klassiker hos brandet er HUGO skjorter. Disse skjorter kan bedst beskrives som ægte tysk ”spitzenklasse”, hvor der er tænkt på hver enkelt lille detalje. HUGO skjorter er syet i de bedste materialer og af de bedste håndværkere, og er bestemt en favorit i mange velklædte mænds garderober. Det synes vi her på Axel.dk er ganske forståeligt! Klik rundt i menuen for at finde din favoritskjorte i dag.

HUGO blazer og bukser

Progressive, contemporary og individual er de tre nøgleord, der bedst beskriver HUGOs kollektioner. Deres designs er på én og samme tid klassiske og tidsløse og understøtter samtidig en mands individuelle stil og trang til at klæde sig trendy på. På Axel.dk finder du et stort udvalg af skønne HUGO blazere og bukser, der kan bruges alene eller som sæt. Deres design er typisk ”work wear”, men kan også sagtens bruges til festlige lejligheder og i byen, hvor man gerne vil skille sig ud og ikke mindst præsentere sig fra sin aller bedste side. Deres blazere er kendetegnede ved at vær klassiske men med en god portion edge, hvilket gør at man som mand kan understrege sin personlighed og stil.

HUGO tøj til mænd online

På Axel.dk udvælger vi de lækreste styles fra hver kollektion, som vi præsenterer for dig på vores webshop. Vi sørger for altid at have et stort udvalg af HUGO jeans, skjorter, T-shirts, bukser og meget andet, der appellerer til vores mest kræsne kunder. Med designs fra dette progressive tyske brand får du intet mindre end det aller bedste. Hvis du handler for over 300 kroner på vores webshop sender vi tilmed dine varer ganske gratis til dig. På den måde skal du ikke bekymre dig om ekstra gebyrer, og du kan shoppe fra sofaen i ro og mag. Dette ved vi, at rigtig mange af vores kunder sætter stor pris på. Velkommen til Axel.dk, hvor du finder et kæmpe udvalg af absolut kvalitetsdesigns til kræsne og modebevidste mænd!