Gaardium

  • 0 Varer fundet

Gaardium - kvalitetshåndværk i særklasse

Når man køber pung, skal man altid sikre sig, at det bliver i den bedste kvalitet. Det er jo noget værdifuldt, man skal passe på, så selvfølgelig skal ens kort og kontanter have de bedste omstændigheder. Så skal du have styr på dine kontanter og kort, skal du helt sikkert kigge lidt nærmere på vores udvalg fra Gaardium. Gaardium producerer eksklusive, håndlavede kvalitetspunge i vegetabilsk kalveskind. Når man udfører en vegetabilsk garvning, foregår det uden anvendelse af nogle former for kemikalier, og derfor bibeholder læderet sin egen, oprindelige og naturlige fremtoning. Derfor er hvert eneste produkt fra Gaardium helt unikt. Med en pung fra Gaardium har du netop muligheden for at reflektere din helt egen stil.

Til den stilfulde mand hører sig en stilfuld pung - Gaardium

Hvis du ikke allerede har en pung, der reflekterer din stil, er det vist på tide, at du får købt dig en Gaardium pung. Prøv lige at tænke over hvor mange gange på en dag, at du hiver din pung op ad lommen for f.eks. at betale for en kvindes drink, for maden på din yndlingsrestaurant eller en god øl på en bar. Ja, den er faktisk oppe rigtig mange gange. Så til den stilfulde mand hører sig selvfølgelig også en stilfuld pung. Er du f.eks. til en simpel kreditkortholder, er udvalget fra Gaardium helt eminent. I dag er det især læderlokket, der er populært blandt fyrene, så vi er helt sikre på, at der nok skal være en blandt vores udvalg, som passer rigtig godt til din personlige stil.

Gaardium pung - moderne og maskulint på samme tid

Selvom der faktisk er mange af de lidt yngre fyre, der meget sjældent har kontanter på sig men nøjes med at bære rundt på deres kreditkort, er det stadigvæk lige så moderne at gå med pung. Det gode ved en pung er, at den både er praktisk at have, så man kan holde styr på kort og kontanter, og så fungerer den som en fantastisk fed accessory. Den er nemlig både smart og maskulin på samme tid. Vi er sikre på, at mange ville være enige med os i, at der stadigvæk er noget originalt, hyggeligt og autentisk i at se en mand med en pung i baglommen - det er en tradition, du simpelthen bliver nødt til at holde fast i med en pung fra Gaardium!

Køb pung fra Gaardium hos Axel.dk

Flere af de førende modemærker som f.eks. Tiger of Sweden og Paul Smith sørger altid for, at deres kollektion af accessories indeholder fede punge og kreditholdere af høj kvalitet, og dem kan du selvfølgelig også finde på hylderne hos Axel. Kig lidt videre på vores webshop efter de flotte kreditholdere fra Gaardium eller kom forbi en af vores mange butikker og se produktet, mærk det i hånden, føl materialet - det er kvalitet i topklasse. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig eller give dig tips og gode råd om de nyeste trends i modeverdenen i dag.