Forward Pantaloni Torino

Forward Pantaloni
Forward Pantaloni

Pantaloni Torino – italienske bukser gennem tre generationer

Brandet har designet bukser i tre generationer. Et af deres slogans er, at de laver bukser og intet andet – bedre end alle andre. Det er et brand, der har gjort bukser til et must i mænds klædeskab. Bukserne har en naturlig elegance og stil, som kendetegner en by som Torino. Konstant research står skrevet i deres DNA. Lige fra elegance i hverdagen til avanceret tidssvarende. Forward Pantaloni Torino er inspireret af mænd, der ønsker at udtrykke deres unikke stil ved at bære elegant tøj med en stor personlighed. Hvert par bukser har sin egen unikke identitet, der passer til mænds personlighed og stil. Med bukser fra Forward Pantaloni Torino er du sikret fuld dedikation uden kompromis og uden distraktioner. Der sker en konstant udvikling af de rå materialer i samarbejde med de bedste italienske og udenlandske vævere. På den måde sker der også en løbende udvikling af styles og opmærksomhed på detaljen for at opnå den allerbedste kvalitet.

Moderne bukser inspireret af den amerikanske flåde

Mærket har rødder i streetwear-kulturen. Forward repræsenterer en ny vision omkring moderne bukser gennem den tidssvarende pasform kombineret med klassiske stoffer. Kollektionen er præget af en utrolig fokus på detaljen, der er inspireret af den amerikanske flåde. Bukserne indeholder detaljer, der referer til Liberty Cuffs, som var dekorationer for udmærkelser på amerikanske uniformer. Målet med kollektionen Forward Pantaloni Torino er at finde den rette balance mellem at skabe nye koncepter og samtidig holde fokus på street fashion-style.

Forward Pantaloni Torino har fokus på detaljen

Forward Pantaloni Torino er bukser for dem, der elsker tradition, men samtidig gerne vil være trendy. Inspirationen til bukserne kommer fra en fjer. Fjeren er et symbol på frihed, og det er mærkets signatur. Med bukser fra Forward Pantaloni Torino er der fokus på detaljen. Looket er er en usædvanlig blanding af skrædderkunst og street fashion. Hvert stykke tøj fra denne kollektion indeholder et gensyn med Pantaloni Torinos arkiver. Bukserne har skrålommer, paspolerede baglommer og lynlåslukning. Med et par bukser fra Pantaloni Torinos Forward-kollektion får du et par moderne bukser med et klassisk look. Du får kvalitet og skræddersyet perfektion.

Køb Forward Pantaloni Torino til mænd hos Axel.dk

Er du på udkig efter italienske designerbukser, der både er moderne og med klassisk stil, er du kommet til det rette sted. Vi har samlet udvalget af bukser fra Forward her på shoppen. Du får den ypperste service, når du handler online hos os. Der er selvfølgelig lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Er du ikke tilfreds med dit køb af Forward Pantaloni Torino, kan du sende det retur til os inden for 14 dage. Hvis du har spørgsmål til, hvilke bukser du skal vælge, står vores kompetente medarbejdere klar med hjælp og vejledning.