Filippa K

  • 0 Varer fundet

Filippa K

På Axel.dk forhandler vi det tidsløse og fashionable brand Filippa K til mænd. Brandet designer tøj til herrer i simple og lækre materialer i et yderst stilrent og strømlinet snit. Tøjet vil komplementere enhver mands garderobe med dets smukke og sofistikerede look samt være nemt at kombinere med de andre styles, som man har i skabet. Stilen er nordisk og clean og passer rigtig godt til den stilbevidste fyr med sans for, hvad der rør sig på den skandinaviske såvel som den internationale modescene. På Axel.dk sørger vi for altid at have et spændende udvalg af designs fra de nyeste kollektioner fra det nyskabende og yderst populære modebrand Filippa K.

Filippa K til mode- og kvalitetsbevidste mænd

Hos dette svenske brand sættes der pris på enkelhed, stil og ikke mindst kvalitet. Dette kommer tydeligt til udtryk i eksempelvis deres valg af gode materialer, der holder. Et design fra Filippa K kan holde i mange sæsoner både på grund af kvaliteten og holdbarheden, men ikke mindst også på grund af de stilrene designs, der kan bruges igen og igen i mange forskellige kombinationer. Filippa K til mænd blev startet i 90’erne, hvor der kom en modreaktion på 80’ernes farverige og udfordrende trends. Brandet kunne her bidrage med sine enkle snit og sofistikerede looks til modebranchen. Netop det enkle snit, det sofistikerede og det stilrene kendetegner i dag dette svenske mærke.

Filippa K strik

På denne side finder du både et stort udvalg af T-shirts, jakker, bluser, strik og meget mere. En klassiker, der bliver ved med at vende tilbage er Filippa K strik. Stort set hver efterårs/vinter-kollektion vil indeholde flere bud på den perfekte strik til den modebevidste mand, der samtidig gerne vil klæde sig praktisk og varmt på. Filippa K strik findes i utrolig mange afskygninger. Fra den helt rå og store strik til den fine uldstrik, der med fordel kan bruges over en skjorte for et helt klassisk og enkelt look. Det svenske brand designer tøj, der kan styles op og ned efter behov, og som på den måde både kan fungere på job, til en festlig anledning eller hjemme.

Køb lækre Filippa K T-shirts online

En populær basisvare fra dette modebrand er de kortærmede og langærmede T-shirts, der er et must have i enhver mands garderobe. Filippa K T-shirts afspejler den gode og holdbare kvalitet, og de kan både tåle at blive brugt og vasket mange gange! En del af deres T-shirts fås i lækker økologisk bomuld, der både er rart for huden og som samtidig også er godt for miljøet. Med tøj fra dette brand får man ikke blot en flot beklædningsgenstand, men man bliver snarere en del af en hel livsstil. Filippa K manden hviler i sig selv. Han er afslappet og har selvtillid til ikke at skulle flashe synlige logoer, men blot bære dem ’on the inside’. Kig rundt her på siden og find dine favoritstyles i dag. Husk at vi sender gratis, når du bestiller for over 300 kr.