Emporio Armani

  • 0 Varer fundet

Stilfulde inderklæder

Emporio Armani udmærker sig især ved de komfortable undertøjs-kollektioner. Selvom undertøjet og tights'ne er komfortable, er det ikke fordi du skal gemme dem - nej, Armani tights er også til show-off!

Emporio Armani linjen henvender sig til den yngre generation af mænd, der ønsker en stil med lidt mere kant, end hvad man ellers finder i de andre Armani kollektioner. Du finder Emporio Armani i Axel, hvor udvalget primært består af tights, strømper, basis tøj og fede accessories. Emporio Armani er én af Armanis i alt syv kollektioner – og netop det store udvalg af sub-brands hos Armani, betegner flere som en af hovedårsagerne til Armanis store succes.

Mange vil betegne Georgio Armani som en af de mest betydningsfulde designere i modehistorien. Siden han startede sit modeimperium tilbage i 1976, har Georgio Armani været med til at revolutionere den internationale herremode og været inspirator for store personligheder. Georgio Armanis store succes blev grundlagt i 1980, da Richard Gere trådte frem på filmscenen som ’the American Gigolo’. Hollywood stjernen var som filmens hovedperson klædt på af selveste ’signore Armani’, og dette satte for alvor det italienske tøjmærke på verdenskortet.

Altid har det været Georgio Armanis drøm, igennem moden, at fremelske et godt image hos enhver mand. Dette gør han ved at designe klassisk elegante kollektioner, som ikke blot fremtidssikrer levetiden af herregarderober rundt omkring i verden men som også har gjort, at førende modeeksperter ofte har undervurderet Armanis evne til at være trendsættende. Georgio Armanis tøj er simpelthen for tidløst og klassisk, mener de. Ikke desto mindre, så har Armani siden 80’erne og frem til i dag brilleret på den internationale modescene, og intet tyder på, at han stopper foreløbigt.