Drome

  • 0 Varer fundet

DROMe

En verden af mode fås her fra det italienske brand DROMe. ”Easy to wear” men også luksus og elegance beskriver bedst tøjet fra dette mærke. Her er der altid tænkt på detaljen, og det er netop detaljerne, der er med til at gøre tøjet fra dette italienske mærke helt sit eget. Med fashion fra DROMe kan man udtrykke sin egen personlige stil på en anderledes og spændende måde. Der findes i Danmark kun få forhandlere af brandet, men vi er her hos Axel så heldige at være en af dem. Vi udvælger alt det bedste fra hver kollektion, som du efterfølgende kan få fingrene i. Så hvis du er til eksklusivitet, elegance, rå detaljer og udpræget god stil, når det kommer til påklædning, så se med her.

DROMe – mere end bare et tøjmærke

Mode fra dette mærke repræsenterer ikke blot et brand, men en hel livsstil og et univers. Her er kreativitet sat højt på dagsordenen, hvilket afspejles i virksomheden, hvor designerne arbejder i et kreativt og frit miljø, og hvor gode idéer nemt opstår. Passion er også et vigtigt nøgleord for DROMe. Designerne deler alle passionen om at skabe fantastiske kreationer, der kan komme mode-elskende mænd verden over til gode. Hver kreation er unik og original – DROMe gør det nemlig på sin helt egen måde og følger ikke blot de mange forbigående tendenser, som kommer og går i modeverdenen. Med original og gennemtænkt fashion fra dette mærke, kan man let skabe og understrege sin egen cool stil.

DROMe jeans og bukser

Dette nye og fremadstormende mærke arbejder meget med naturlige materialer, og især læder er en af deres helt store passioner. De farver, som designerne arbejder med, er for det meste kendetegnet ved at være afdæmpede og naturlige. DROMe laver super cool læderbukser, læderjakker og meget andet. Deres designs er dog langt fra den klassiske læderjakke. Inspirationen kommer blandt andet fra motorcykelsporten og den klassiske biker og rock-stil. Der er lagt op til mange spændende kollektioner fra DROMe i fremtiden, og her hos Axel holder vi skabt øje med nye og spændende styles. Kig rundt her på Axel.dk og få inspiration fra dette spændende og upcoming brand.

DROMe fashion til mænd

En af DROMes spidskompetencer er at udvælge gode materialer og ikke mindst også at behandle dem med mange forskellige typer af finish. Dette har resulteret i mange spændende styles i materialet læder. Høj kvalitet er også et af kriterierne øverst på listen hos DROMe. De udvælger udelukkende det bedste læder til alle deres styles, og derfor kan man stole på, at deres tøj er noget, der holder. Deres designs kan desuden bruges både til hverdag og til en aften i byen alt efter, hvordan man vælger at style sit outfit. Så hvis du er fashion-elsker og deler passionen for læder, er dette mærke helt sikkert noget for dig! Hold øje med nye styles her på siden – og husk, at vi sender gratis, når du bestiller for over 300 kr.!