Daniele Alessandrini

  • 0 Varer fundet

Daniele Alessandrini

Skønne snit, eksklusive tekstiler og flotte mønstre er tre ord, der beskriver den sprudlende tøjvirksomhed Daniele Alessandrini. Som navnet antyder har virksomheden stolte italienske rødder, hvilket tydeligt afspejles i deres spændende, kreative og samtidig klassiske kollektioner. Daniele Alessandrini er essensen af uovertruffen god stil, og nok netop derfor er brandet blevet yderst populært blandt modeinteresserede mænd verden over. Deres kollektioner afspejler storbyliv og eksklusivitet samtidig med eftertænksomhed, hvilket har fanget mange mænds interesse. Her på Axel.dk kan du nu få fat i et stort udvalg af designs fra denne populære italienske tøjvirksomhed. Ved hver kollektion udvælger vi de fedeste styles, som vil komme vores kunder til gode og forhåbentlig blive en ny favorit i garderoben.

Italienske standarder hos Daniele Alessandrini

Denne virksomhed er indbegrebet af italiensk charme og svungne snit. Daniele Alessandrini har sine egne eksklusive butikker i adskillige italienske storbyer – inklusiv i modens mekka Milano – samt i Paris og Amsterdam. Virksomheden startede i fashionbrachen i 80’erne i Bologna. Den første kollektion bestod udelukkende af skjorter, men da efterspørgslen på deres varer voksede meget hurtigt, blev kollektionerne udvidet. Folk var vilde med ”made in Italy”-trademarket, der signalerer kvalitet og uovertruffen håndværk. Daniele Alessandrini har flere gange udvidet sit brand med nye linjer som for eksempel ”Homme” til yngre mænd med hang til legesyge og kreative detaljer i tøjet. Den italienske virksomhed kan altså lidt af hvert og forstår på bedste vis at fange et bredt publikum med sine mange eksklusive styles.

Daniele Alessandrini og det klassiske snit

En af kriterierne for Daniele Alessandrinis succes er deres solide udgangspunkt. Der er altid fokus på det klassiske og elegante snit, og herefter tilføres der så detaljer i tråd med tid og trend. Virksomheden har således både fokus på tradition og innovation. Man bevarer brandet og det velkendte snit samtidig med, at man følger med i modebranchen og ikke mindst den omgivende verden. På den måde har Daniele Alessandrini opnået stor anerkendelse og respekt i modeverdenen og har mange trofaste kunder, der sværger til klassiske snit, udsøgte materialer og spændende detaljer. På Axel.dk er faste varer i sortimentet Daniele Alessandrini blazere, jakker og bukser, der er yderst populære hos den skandinaviske mand med hang til elegante styles, der kan peppe en garderobe op.

Køb tøj fra Daniele Alessandrini hos Axel.dk

På Axel.dk gør vi meget ud af at forhandle et godt udvalg af styles fra de bedste og mest anerkendte aktører på modescenen. Daniele Alessandrini hører bestemt inde under den kategori, og vi er stolte af at kunne præsentere vores kunder for design efter design i eksklusiv kvalitet. Skulle du have spørgsmål til dette specifikke mærke eller til shopping på vores webside generelt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi forsøger at svare vores kunder så hurtigt som muligt. Da vi ønsker at give dig den bedst mulige købsoplevelse, har vi valgt at give fri fragt ved ordrer på over 300 kr. Derudover sender vi inden kl. 15.00 på hverdage, så du har dine indkøb i hænde så hurtigt om muligt.