Covert

  • 0 Varer fundet

Covert jeans til stilrene mænd

Covert er et mærke, der designer jeans, T-shirts, bukser, jakker og meget andet til mænd. De blev grundlagt i 2003 som en skate/streetshop hvor brands som HUF, Primitive, RIP N Dip, Playground og mange andre blev solgt. Mærket designer stilrent tøj, som matcher mange stilarter og kan blandes med næsten alt det tøj, du gemmer i dit klædeskab. Det er super elegant, enkelt og eksklusivt, så hvis du søger det lidt mere lækre tøj, så er det helt sikkert dette mærke, du skal kigge efter. Covert er et mærke, der absolut kan stå ved, hvad de laver, og det vil få dig til at fremstå selvsikker med en masse attitude. Du kan med sikkerhed få peppet din stil op, hvis du køber tøj fra Covert.

Følg den tidløse trend med Covert jeans

Det mandlige modebillede er spækket med lækkert tøj i alle mulige stilarter, men en af dem, der formår at blive hængende, det er jeansmoden. Stilen er også super tidsløs, og det er efterhånden blevet mere acceptabelt at have et par jeans på til alle livets gøremål. Vi hos Axel er enige om, at et par Covert jeans er et uundværligt element i din basisgarderobe, da du kan sætte dem sammen med lige den T-shirt eller lige det par sneakers eller lærredssko, du ønsker. De er ikke nødvendigvis beregnet til de lange hverdage eller afslappede søndage på sofaen. Nej, et par Covert jeans kan med fordel anvendes til arbejde og fest, da de tilføjer looket en unik elegance og overlegenhed.

Udvid din garderobe med Covert T-shirt

Står du og leder efter en beklædningsdel, der både er praktisk og komfortabel? Så er det helt sikkert en Covert T-shirt, du skal erhverve dig. Her får du en T-shirt i et eksklusivt materiale med sit helt eget udtryk. Fordelen ved en T-shirt er, at den kan kombineres med dit hverdagstøj, når du skal på arbejde, eller du kan kombinere den med en smart blazer eller en cardigan til de lidt finere arrangementer. Du kan også anvende en Covert T-shirt alene til et par smarte jeans og et par sneakers, hvilket giver et fedt og elegant look til festen eller til middagen med svigerfamilien. Der er masser af muligheder med en Covert T-shirt, så skynd dig at søge lidt rundt på vores hjemmeside efter den, der passer til dig.

Køb jeans og T-shirts fra Covert hos Axel.dk.

Axel er en af de få modebutikker i Danmark, der kan tilbyde et udvalg af eksklusivt designertøj til mænd fra førende modehuse i verden. Her får du den bedste service fra et veluddannet personale, der står klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål. Vi sætter en ære i at yde personlig service og klæde stilbevidste mænd på. Vi mænd bør ikke gå på kompromis med god stil, luksus og ypperlig kvalitet. Tag et kig i vores webshop og se vores brede udvalg af jeans og T-shirts fra Covert, som med deres elegante designs har gjort sig super populære blandt mange mænd samt designere i modebranchen. Du finder mange af deres produkter lige her hos os.