Alexander McQueen

  • 0 Varer fundet

Alexander McQueen sneakers og lækre accessories

Britisk ekstravagance omsat til en enkel og maskulin stil. Det er summen af kreationerne fra Alexander McQueen. Udtrykket er råt og bombastisk men holdt i farverne sort og hvid, som kan sættes sammen med alt andet i garderoben. Find dine nye Alexander McQueen favoritter online på shoppen her.

Dynamiske kreationer

Den engelske modedesigner Alexander McQueen (16. Marts 1969 – 11 februar 2010) var i en periode chefdesigner for Givency og grundlagde sidenhed et brand i eget navn samt brandet McQ. D. 11. Februar 2010 blev designeren fundet hængt i sit hjem i London, få dage efter moderen død og få dage før den internationale modeuge i London begyndte. Alexander McQueen var i modeverdenen kendt for sine dramatiske, bombastiske og dynamiske kreationer som popstjerner så som Lady GaGa, Rihanna og Björk brugte. Derudover var han især kendt for sine ”killer heels”, som flere modeller nægtede at gå med. Manden havde et kæmpe engagement i designbranchen og det gav ham fire gange British Designer of the Year Award (1996, 1997, 2001 og 2003), plus CFDA's International Designer of the Year i 2003.

Ånden lever videre

Selvom Alexander McQueen ikke længere er i blandt os, så lever modehuset med hans navn stadig videre og det levere stadig ekstravagante og farverige kollektioner. Her hos Axel ses det bombastiske design i form af britisk ekstravagance omsat til en enkel og maskulin stil. Stilen er kendetegnet ved at være mørk, dramatisk og er sikker på at give din stil lidt kant. I dag er det Sarah Burton og Jamie Hawkesworth der står bag det britiske modehus. De er begge dedikeret til at gå i gang med en rejse ud i opdagelsesverdenen. Begge har de en fælles kærlighed for britisk natur og dyreliv. 2016 kollektionen byder derfor på et eventyr med at fange en ung, surrealistisk og berusende skønhed sat op imod den vilde og rå Skotske natur.

Køb Alexander McQueen sneakers m.m. online

Hos Axel finder du forskellige accessories fra dette brand, for eksempel de flotte Alexander McQueen sneakers i sort/hvide kombination. De er med til at give din stil et eksklusivt look. Når du handler online hos Axel får du gratis fragt ved køb over kr. 499,- og hurtig levering. Kig dig omkring på shoppen og lad dig inspirere af vores store udvalg af modebrands i høj kvalitet.