AJ. 117 Project

  • 0 Varer fundet

AJ. 117 Project – eksklusivt og råt modetøj til kvalitetsbevidste mænd

Det danske, fremstormende brand AJ. 117 Project er skabt til dig, der ønsker et casual og råt look, og som sætter pris på eksklusive materialer af høj kvalitet. Designet er enkelt, og farverne holdt i et let slidt udtryk, der sikrer det casual og eksklusive look. Det er ideelt til dig, der er vildt med luksuriøst modetøj, men gerne i en mere cool og laid-back stil. Det er den dygtige designer Charlotte Vadum og det dedikerede hold bag CPH Fashion Pool, der i 2011 i tæt samarbejde skabte det danske brand. Der er tale om et unikt og kreativt samarbejde mellem nogle af de dygtigste designere og tøjproducenter i Danmark, som derfor også på rekordtid har opnået stor succes og anerkendelse, og i dag er ét af Danmarks hurtigst voksende tøjbrands. Hos Axel.dk er vi derfor stolte over at kunne kalde os AJ. 117 forhandlere.

Naturlige materialer af høj kvalitet

Alt AJ. 117 Project tøj bliver produceret i Italien ud fra den unikke fremgangsmetode Garment Dye. En metode, hvor hvert enkelt tøjstykke farves i hånden, hvorfor det opnår den unikke farvenuance, der er med til at skabe det rå udtryk. I alle deres kollektioner er det de neutrale og tidløse farver som army, khaki, blå, nude, hvid og sort, der går igen. Ligesom farverne gang på gang genvælges benytter AJ. 117 Project sig også af de samme eksklusive materialer nemlig bomuld, viscose og merino uld, der alle er naturlige og af høj kvalitet. Dette gør, at tøjet ikke bare ser luksuriøst ud, men også er utrolig lækkert at have på. Den lækre kvalitet understøtter desuden det danske brands intention om at lave afslappet og råt designertøj med et luksuriøst touch.

Gode tilbud på AJ. 117 Project

AJ. 117 Project udgiver nye kollektioner to gange om året, og hos Axel.dk forsøger vi altid at være først med de nyeste trends, og derfor vil vores udvalg af tøj fra det danske brand også løbende udvides og opdateres. Vores mission er nemlig at kunne tilbyde et bredt og håndplukket udvalg af deres rå og afslappede sweatshirts, t-shirts, bukser og meget mere. Udover at kunne tilbyde et lækkert udvalg af AJ. 117 Project tøj er vores ambition også at kunne sælge det til skarpe priser.