Gratis levering i hele Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.
  • AXEL Made 2 Measure
  • KEY COLOR Det bliver en af de store farver i den kommende sæson. En blazer med rødlige nuancer giver et flot udtryk sammen med en smart-casual garderobe. Røde toner kombineret med grå. Den grå farve skaber en fantastisk neutral baggrund.
   AXEL Made 2 Measure
  • TWEED INSPIRED Tweed fremstilles normalt af tung og grov uld. I mere end 100 år har tweed sørget for at holde mænd varme. Dette er moderne tweed med en blanding af bomuld.
   AXEL Made 2 Measure
  • AXEL Made 2 Measure
  • AXEL Made 2 Measure
  • THE HOUNDSTOOTH JACKET En ternet Houndstooth-jakke skal måske være den næste jakke til mandens garderobe. Det er sådan en jakke, du bliver glad for at finde i dit klædeskab på den første kolde efterårsdag.
   AXEL Made 2 Measure
  • ON THE TOWN Det smukke ved uldbaserede stoffer som tweed, flannel og hopsack er, at de kan bruges på alle årstider og nemt kan kombineres på kølige dage.
   AXEL Made 2 Measure
  • THE WELL-BALANCED En velbalanceret blanding af uld, silke og hør. Denne blanding giver den lange holdbarhed fra ulden, den fine glans fra silken og åndbarheden fra hør. Du kan ikke tage fejl med denne letvægtsblanding, som kan bæres hele året rundt.
   AXEL Made 2 Measure
  • EASE OF TRADITION Når du har forstået de traditionelle "regler" og koncepter for herrebeklædning, kan du starte på at lave lidt sjov med dem og skabe mere ekspressive eller dristige looks.
   AXEL Made 2 Measure
  • AXEL Made 2 Measure


  VI HAR TILBUDT PERSONAL TAILORING GENNEM FLERE ÅR

  DET ER BLEVET TIL ET HAV AF INDIVIDUELLE LØSNINGER MED KREATIVE UDSVING


  Nogle kommer ind på bar bund og ønsker inspiration, andre har et klart billede af hvordan deres kommende jakkesæt skal se ud. Uanset hvem du er, står vi parat med vejledning, inspiration og det obligatoriske målebånd. Metervarerne kommer fra nogle af verdens mest velansete producenter, som f.eks. Scabal, Loro Piana, Cerruti, Guabello, Reda, Gilmore + Hedges og Angelico, og med et sortiment på omkring 500 forskellige metervarer og med en lind strøm af nytilkomne, tør vi godt love, at der også er noget, der vil falde i din smag.
  Book tid til måltagning


  Made2Measure


  I AXEL LEVERER VI OFTE TØJET TIL NOGLE AF LIVETS

  STORE ØJEBLIKKE


  SKAL DU GIFTES? – TIL BRYLLUP? GALLAFEST PÅ GYMNASIET? TIL KONFIRMATION ELLER FØDSELSDAG?
  Gør sættet personligt, eller til en del af en uforglemmelig dag ved at få broderet bryllupsdato, fødselsdato, navn, motto, eller blot initialer i foeret.

  Book tid til måltagning


  Made2Measure


  HVORNÅR ER PERSONAL TAILORING EN OPLAGT LØSNING?
  Når du ønsker noget helt personligt indenfor en overskuelig tidshorisont. Derudover kan du få et jakkesæt med alle de detaljer, der normalt ikke er tilgængelige på en ”stangvare”. Personal tailoring er også en oplagt løsning, hvis du har ”skæve mål” såsom længere arme eller ben end gennemsnittet.  HVAD ER DE PRIMÆRE FORDELE?
  Først og fremmest er jakkesættet lavet til dig personligt, efter dine mål og ønsker, så det passer perfekt. Målene bliver selvfølgelig gemt, så du fremover let kan bestille et sæt mere, ekstra bukser eller en jakke i en ny farve. Lægger du dig ud eller ind, noterer vi selvsagt også de nye mål.

  Book tid til måltagning


  Made2Measure


  HVOR PERSONLIGT KAN DET BLIVE?
  Så personligt som du vil have det. Du kan få dit navn broderet i foeret, selv vælge knapper, kontrastsyninger og meget, meget mere.


  HVAD ER DEN STØRSTE FORSKEL PÅ PERSONAL TAILORING OG ET SKRÆDDERSYET JAKKESÆT?
  Prisen! Det er en langt billigere løsning – uden at der bliver slækket på hverken stil eller kvalitet. Vi måler, prøver og retter til - og skulle der, mod forventning, være lidt ekstra justeringer efter hjemkosten, klarer vi naturligvis også disse, ved egen skrædder. Derudover er ventetiden langt kortere.

  Book tid til måltagning


  Made2Measure


  SÅDAN GØR VI
  Når vi skriver ”vi”, er det naurligvis dig, det handler om - og os, der hjælper. For os handler det om at lytte til dine ønsker - og opfylde dem. Du har med garanti flere idéer, og vi kan nemt hjælpe dig på vej – og måske raffinere det, du har i tankerne. Alle vores sælgere kan rådgive dig, men også – og mindst lige så vigtigt – tage dine mål. Afsæt en time til måltagning og valg af de små, men lækre detaljer såsom valg af knapper, inderfoer og broderi af eksempelvis navn.


  PRISER
  BUKSER – FRA KR. 1.700,-
  BLAZER – FRA KR. 4.000,-
  HABIT – FRA KR. 5.500,-


  Når alle detaljer er på plads, sender vi ordren direkte til fabrikken, ejet af Van Gils familien. som har mere end 40 års erfaring med skrædderi og konfektion.

  Book tid til måltagning


  Made2Measure


  BOOK TID

  Du kan her bestille tid til måltagning i en af vores butikker. Tidsbestillingen er helt uforpligtende og starter ofte med en snak omkring behov og ønsker - Køb er ikke påkrævet.


  +45

  På axel.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer.

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig AXEL's nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår